?

Usch, känner mig som ett frågetecken idag. Uuuh

Det här med Big brother..

Ja, det här med Big brother.. Jag undrar om det är så många som egentligen kollar på det. Jag är en av dom och det står jag för, det är en höjdpunkt för dagen som man ser fram emot när man kommer hem från jobbet. Det kanske låter lite mobbat, men så är det. haha. Det är bara tur att det finns dom i min omgivning som kollar på det också, så att man har någon att diskutera saker och ting med.. Det händer ju trots allt en hel del i det där huset..
Så, mina funderingar kring BB är då;
-Varför är Sipan så dum mot typ alla och psykar dom tills ingen tycker om honom längre?
-Varför är det så få tjejer i huset?
-Hur kom Rodney in i bilden egentligen? Kommer han också ha en chans nu att vinna vinstpengarna?
-Vilka är de tre mystiska personerna som kommer att komma in i huset ikväll?
-Varför gick Hanna W ut självmant? Man saknar ju faktiskt henne i huset
-Varför sitter jag (Kajsa Börjesson) och funderar på dessa ovästentliga frågor? Jag har liksom typ blivit helt fast i det här jäkla programmet ;)
Apropå allt och inget så har jag haft en riktigt bra helg med min älskade sambo. Jag vet inte vad jag skulle göra utan honom, han är ju liksom mitt liv nu och om han skulle försvinna så skulle jag inte vara någonting.. <3

Så var det nog..

Det där med att folk hittade till min blogg i tisdags och att jag hade rättså många unika besökare var nog bara en engångsgrej, men det är ju inte därför jag bloggar, för andras skull alltså. Jag tycker att det är kul att ha någonting att göra istället för facebook dårå ;)
Fasen, jag som skröt för syrran igår att jag hade så många kommentarer... haha.
Och så var det torsdag idag då, våren verkar hålla i sig och det gillar jag. Jag ska faktiskt gå över till grannen (mamma och pappa) och hämta ut vovven och gå en sväng! Då tror jag han blir glad, den lilla hobbelito ;)
Nu är det inte många dagar kvar tills vi flyttar hem igen.. Jag längtar faktiskt till min egna säng, mitt badkar (som nog kan vara det bästa som finns), våran soffa, ja hela lägenheten egentligen. Där trivs jag allra bäst!
Ha en fin Torsdag ni som hittar hit, det kanske inte är en endaste, vi får väl se! :)

Härliga Onsdag

Det var kul att så många tittade in igår , blev faktiskt lite chockad ;)

Onsdag idag alltså, det är en väldigt bra dag på många sätt. Framför allt för att min kära mamma och pappa kom hem igen efter en två veckors semester i Thailand. Som jag har saknat dessa underbara människor, det känns så tomt utan dom! Men nu är dom ju som sagt hemma igen så nu är ordningen återställd :) Och sedan för att veckan börjar lida mot sitt slut, snart är det helg igen! <3

Idag är det också första dagen som det börjar kännas att det är vår i luften. Helt sjukt härligt och man längtar ju bara ännu mera till sommaren , då man kan gå i flipflop hela dagarna! Det är grejer det!!

Nehej hörrni, om man kanske ska ta tillvara på den här dagen också då kanske?
Hoppas ni också har en fin Onsdag.


 Det är såna här dagar som man kan sakna att ha häst!


Hobbelito

Och huxflux så var jag både hundvakt och kattvakt. Vad är det som händer? hahaha. Det verkar som om man ska ha något att göra när man är sjuk iallafall :)
Ett väldigt gammalt kort på Hobbe , sötskrutten

Katt och husvakter

Just nu är jag och sambon katt och husvakter. Det är absolut inga som helst problem med det... MEN , den ena katten är så otroligt jävla klumpig att han skulle kunna väcka döda när han hoppar upp och ner från saker. Man blir ju rent ut sagt livrädd när han rör sig på natten i huset, för det låter som om det är en människa som grejar där utanför dörren intill sovrummet.. Ja, lite överviktig kanske, men han är framförallt en klumpeduns...
Han bevisade detta för mig imorse när han hoppade ner från diskbänken i köket (japp , han kommer dit upp på något sätt och jag vet inte hur), och landar i princip på huvudet, detta såg väääldigt lustigt ut och jag skrattade högt för mig själv. Han stirrade då på mig med sina stora blåa ögon och jag slutade då skratta, jag säger då det, om blickar kunde döda.. Den som säger att katter alltid landar på tassarna , den ljuger!
haha.
Såhär illa är det inte, jag lovar!

Blogg, det nya facebook?

Jag och min sambo gjorde vad många inte skulle kunna göra för några månader sedan. Ja, vi tog bort våran facebook. Vi erkänner helt och hållet båda två att vi helt enkelt blev för tok beroende av den där jäkla sidan.. Jösses, det känns ju helt sjukt att det ska behöva gå så långt att man ska behöva ta bort saker och ting för att man ska kunna släppa dom! Och som vi säger ungefär varje dag; det går ju faktiskt väldigt bra utan facebook.
förutom att jag nu istället har blivit beroende av bloggar.. Haha, aldrig ska man vara nöjd!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0